Internationale Groep overzee

De Ondernemingsco. van Shanghai Haorui, Ltd

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Shanghai Haorui Enterprise Co.,Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Haorui Enterprise Co.,Ltd.

1
Shanghai Haorui Enterprise Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken:HOOREEN
Aantal werknemers:50~100 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 8,000,000 - US$ 10,000,000
Opgericht Jaar:1993
Export pct:70% - 80%

  De Ondernemingsco. Ltd van Shanghai Haorui, dat door Internationale Groep Overzee werd geïnvesteerd, veroorzaakt auto bijkomende delen - vooral autoalternators en aanzetten. Onze fabriek is de gevestigde Provincie van Changzhou Jiangsu in één van veelbelovendste productieve gebieden van China de voor particuliere ondernemingen.

 

Wij bij de Ondernemingsco. Ltd van Shanghai Haorui zijn een internationaal bedrijf dat hoogte - kwaliteitsalternators en aanzetten veroorzaakt die volgens een professionele norm de automobielindustrie verwachten. Voorts zijn wij goed - respecteerd en hebben de industrieervaring van meer dan 20 jaar in productie. Onze productkwaliteit komt uit onze geavanceerde productietechnologie en ervaring. Wij geloven ook dat wij een voordeel toe te schrijven aan onze lopend onderzoek en ontwikkeling hebben. Ons onderzoeksteam wordt van omhoog hoogst gekwalificeerde personeelsleden gemaakt die zich van de industrieervaring aan Doctorates uitstrekken in Techniek.

 

Ons bedrijf verstrekt hoofdzakelijk:

 

BOSCH, MITSUBISHI, VALEO, DELCO, NIPPONDENSO, HITACHI, FORD, DE ALTERNATOR VAN MARELLI EN LADA-VAN DE REEKS, AANZET, STATORS, ROTOREN, ANKERS EN ANDERE VERWANTE AUTOdelen.

 

Wij zouden ook willen van nota nemen van wij DV-testmachine van Canada invoerden. Wij volgen ook strikte beheersrichtlijnen en normen. Wij hebben ons reeds ontwikkeld en meer dan 1000's van verschillende soorten de producten geproduceerd.

 

Deze producten worden uitgevoerd over de hele wereld, zoals Amerika, Duitsland, Turkije, de Russische, Markt van Japan, van Zuidoost-Azië en van het Midden-Oosten, enz.

 

Contactgegevens
Shanghai Haorui Enterprise Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Fred.Lee

Tel.:86--13816595507

Fax:86-21-65752730

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole